Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g25g39kcal5.4g0g1.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Porkkana 7.5g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g148kcal12.8g13.4g3.8g1.6g
Valittu annoskoko83g74kcal6.4g6.7g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna42g37kcal3.2g3.4g1g0.4g
Arvot/100g100g89kcal7.7g8g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839