Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g41g93kcal7.8g0g6.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g5.7g15kcal0.4g2.8g0.3g0.6g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g20g13kcal0.7g1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 6.1g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Korppujauho (X-tra)10g39kcal1.3g7.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g338kcal22g23.2g17.4g1.2g
Valittu annoskoko83g169kcal11g11.6g8.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g85kcal5.5g5.8g4.4g0.3g
Arvot/100g100g203kcal13.2g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519