Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Lanttu 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 8.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Soijakastike 3.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1g5.4kcal0g0g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g104kcal5.8g12g3.4g1.2g
Valittu annoskoko83g52kcal2.9g6g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g26kcal1.5g3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g63kcal3.5g7.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877