Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Margariini 60%, keskiarvo 7.5g40kcal0g0g4.5g0g
Juusto, keskiarvo 15g53kcal3.8g0g4.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 15g5.1kcal0.5g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.6g0g1.3g0g
Tonnikala öljyssä 11g21kcal3.1g0g1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 12g12kcal0.4g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g366kcal20.8g19.6g22.4g1.2g
Valittu annoskoko83g183kcal10.4g9.8g11.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g92kcal5.2g4.9g5.6g0.3g
Arvot/100g100g220kcal12.5g11.8g13.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453