Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 10g40kcal0g9.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Mustikka metsä- 26g12kcal0.1g1.7g0.2g0.9g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki19g11kcal1.6g0.9g0g0g
Kaurahiutale 3g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g346kcal8.4g41.8g14.6g3g
Valittu annoskoko83g173kcal4.2g20.9g7.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna42g87kcal2.1g10.5g3.7g0.8g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271