Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)11g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl4.4g5.8kcal0.6g0g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai17g60kcal2.1g12.1g0.4g0.5g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio15g50kcal1.1g2g4.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g11g32kcal0.3g0.4g3.2g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl13g17kcal1.7g0g1.1g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.5g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g540kcal11.8g50.8g32g1g
Valittu annoskoko83g270kcal5.9g25.4g16g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g135kcal3g12.7g8g0.3g
Arvot/100g100g324kcal7.1g30.5g19.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259