Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g47g169kcal6.1g32.3g1.4g4.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.7g13kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Juusto, mozzarella 9g24kcal1.7g0g1.9g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g467kcal17.8g72.8g11g10.2g
Valittu annoskoko83g233kcal8.9g36.4g5.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna42g117kcal4.5g18.2g2.8g2.6g
Arvot/100g100g281kcal10.7g43.8g6.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258977