Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g3.5g2.2kcal0.5g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g158kcal4.7g32.2g0.6g1.6g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g355kcal10.4g64.4g5.2g3.2g
Valittu annoskoko83g178kcal5.2g32.2g2.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna42g89kcal2.6g16.1g1.3g0.8g
Arvot/100g100g214kcal6.3g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414