Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Tonnikala vedessä 9g10kcal2.1g0g0.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)3.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)9g31kcal2.5g0g2.2g0g
Tomaatti, tuore9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g235kcal22.4g1.8g15.2g0.4g
Valittu annoskoko83g118kcal11.2g0.9g7.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g59kcal5.6g0.5g3.8g0.1g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1.1g9.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388