Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g66g88kcal5.8g12g1.7g2.8g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g231kcal12g25g8.4g5.8g
Valittu annoskoko83g116kcal6g12.5g4.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna42g58kcal3g6.3g2.1g1.5g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788