Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta16g25kcal3.3g0g1.3g0g
Parsakaali brokkoli 8.4g3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g5.9g2kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g62kcal7.8g1.8g2.6g0.6g
Valittu annoskoko83g31kcal3.9g0.9g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g16kcal2g0.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g38kcal4.7g1.1g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572