Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2g18kcal0g0g2g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g31g39kcal1g1.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g140kcal2.8g7.8g10.8g2.4g
Valittu annoskoko83g70kcal1.4g3.9g5.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna42g35kcal0.7g2g2.7g0.6g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186015