Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g186kcal22.6g1.4g9.8g0.6g
Valittu annoskoko84g93kcal11.3g0.7g4.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g47kcal5.7g0.4g2.5g0.2g
Arvot/100g100g112kcal13.5g0.8g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684