Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g37g75kcal5.2g0.8g5.6g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g31g19kcal0.3g1.4g1.2g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tilli mauste0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g211kcal11g4.6g16g0.4g
Valittu annoskoko83g106kcal5.5g2.3g8g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g53kcal2.8g1.2g4g0.1g
Arvot/100g100g127kcal6.6g2.8g9.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565