Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Punajuuri 9g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g7g18kcal1.9g0g1.2g0g
Cashewpähkinä 4.7g27kcal0.9g0.9g2.2g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g24g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g303kcal21.6g4.6g21.8g0.8g
Valittu annoskoko84g152kcal10.8g2.3g10.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna42g76kcal5.4g1.2g5.5g0.2g
Arvot/100g100g182kcal12.9g2.8g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853