TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)18g50kcal2g9.3g0.5g0.5g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)29g81kcal5.2g0g6.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g5g1kcal0g0.2g0g0.3g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%7.9g18kcal2.3g0.2g1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%15g18kcal0.4g0.7g1.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g360kcal19.8g21.4g21.6g1.8g
Valittu annoskoko84g180kcal9.9g10.7g10.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g90kcal5g5.4g5.4g0.5g
Arvot/100g100g216kcal11.9g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945