Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g20g17kcal3.3g0.5g0.1g0g
Kvinoa, jyvät11g41kcal1.4g7.5g0.7g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Persilja 5.5g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g5.5g21kcal1.8g0g1.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g184kcal14g17.4g6.2g2.2g
Valittu annoskoko84g92kcal7g8.7g3.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g46kcal3.5g4.4g1.6g0.6g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.4g3.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395