Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus18g62kcal4.2g9.7g0.7g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Jalopeno, Rainbow 100g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g13g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)7.3g12kcal0.2g0.2g1.1g0g
Tonnikala vedessä 9g10kcal2.1g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.9g15kcal1.8g0.1g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g216kcal17g23g6g2.8g
Valittu annoskoko83g108kcal8.5g11.5g3g1.4g
Annoskoko puolitettuna42g54kcal4.3g5.8g1.5g0.7g
Arvot/100g100g130kcal10.2g13.8g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644