Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g0.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Mantelirouhe, 1 rkl1.7g10kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl4.4g2.2kcal0g0.5g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g22g13kcal0.1g3.3g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä11g19kcal0.1g4.8g0.1g0g
Flora Vanilla 12%22g42kcal1g3.5g2.6g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g22g14kcal2.4g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g201kcal8g26.6g7.4g0.6g
Valittu annoskoko84g101kcal4g13.3g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g50kcal2g6.7g1.9g0.2g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301