Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 16g13kcal0.2g2.6g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 6.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Selleri, annos 50g3.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Herne 6.3g4.3kcal0.3g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g72kcal2g10.6g1.8g2.2g
Valittu annoskoko84g36kcal1g5.3g0.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g18kcal0.5g2.7g0.5g0.6g
Arvot/100g100g43kcal1.2g6.3g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644