Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha24g39kcal4.5g0g2.3g0g
CousCous, keitetty 100g9g17kcal0.4g3.2g0.4g0.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%9g5.6kcal0.3g0.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.7g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g179kcal13.8g11.2g8.6g1.8g
Valittu annoskoko84g89kcal6.9g5.6g4.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g45kcal3.5g2.8g2.2g0.5g
Arvot/100g100g107kcal8.3g6.7g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338