Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g22g59kcal3.5g0g5g0g
Lohifilee 56g110kcal10.5g0g7.6g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 3.8g1kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g343kcal28.2g0.2g25.2g0.4g
Valittu annoskoko84g172kcal14.1g0.1g12.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g86kcal7.1g0.1g6.3g0.1g
Arvot/100g100g205kcal16.9g0.1g15.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391