Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)42g53kcal8g1.4g1.7g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g13g37kcal2.4g0.1g3g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kuohukerma (Ingman)12g40kcal0.3g0.4g4.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g269kcal21.8g5.2g17.6g0.4g
Valittu annoskoko84g134kcal10.9g2.6g8.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g67kcal5.5g1.3g4.4g0.1g
Arvot/100g100g161kcal13g3.1g10.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895