Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 23g77kcal2.4g15.6g0.3g0.8g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g17g45kcal3.1g0.1g3.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)35g12kcal0.3g2.4g0.2g0.5g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g8.2g25kcal2.1g0.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g317kcal15.8g36.6g11.4g2.6g
Valittu annoskoko84g159kcal7.9g18.3g5.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna42g79kcal4g9.2g2.9g0.7g
Arvot/100g100g190kcal9.4g21.9g6.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944