Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki13g11kcal1.9g0.3g0.2g0g
Sipuli kuivattu 1.3g3.4kcal0.1g0.4g0g0.4g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g143kcal9g10.8g6.4g1.8g
Valittu annoskoko84g72kcal4.5g5.4g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g36kcal2.3g2.7g1.6g0.5g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.4g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470