Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g13g44kcal2.1g8.3g0.3g0.8g
Atria kevyt jauheliha31g53kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g233kcal19.2g20g8g1.6g
Valittu annoskoko84g117kcal9.6g10g4g0.8g
Annoskoko puolitettuna42g58kcal4.8g5g2g0.4g
Arvot/100g100g139kcal11.5g11.9g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377