Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)2.5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa6.3g19kcal1.4g0g1.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g282kcal14g3.6g23.2g1.8g
Valittu annoskoko84g141kcal7g1.8g11.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g71kcal3.5g0.9g5.8g0.5g
Arvot/100g100g168kcal8.3g2.1g13.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366