Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 55g175kcal14.6g0g13.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]11g37kcal1.3g0g4g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia7.8g12kcal1.3g0g0.7g0g
Juusto, mozzarella 4.7g12kcal0.9g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g486kcal37.4g0.6g38.2g0g
Valittu annoskoko84g243kcal18.7g0.3g19.1g0g
Annoskoko puolitettuna42g122kcal9.4g0.2g9.6g0g
Arvot/100g100g290kcal22.3g0.4g22.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588