Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa53g43kcal2.4g6.9g0.5g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g7.5g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Tomaattisose pomi4.4g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g147kcal5.6g16.6g6.2g0.4g
Valittu annoskoko84g74kcal2.8g8.3g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g37kcal1.4g4.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g88kcal3.3g9.9g3.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306386