Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%42g71kcal8.3g0g4.2g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)6.8g14kcal0.3g2.4g0.2g0g
Korppujauho 2.6g10kcal0.3g1.9g0g0.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g21g28kcal0.6g0.8g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Puolukka 6.2g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g265kcal20.4g11g15g0.6g
Valittu annoskoko84g132kcal10.2g5.5g7.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g66kcal5.1g2.8g3.8g0.2g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667