Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.6g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g208kcal13.6g4g15.4g2.2g
Valittu annoskoko84g104kcal6.8g2g7.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g52kcal3.4g1g3.9g0.6g
Arvot/100g100g124kcal8.1g2.4g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158