Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g72g25kcal0.7g4.9g0.4g1g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g5.4g16kcal1g0g1.3g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g1.6g3.2kcal0g0.1g0.3g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow1.3g3.4kcal0g0.1g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g105kcal3.4g10.6g5.4g2.2g
Valittu annoskoko84g53kcal1.7g5.3g2.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g26kcal0.9g2.7g1.4g0.6g
Arvot/100g100g63kcal2g6.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094