Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli31g53kcal4.1g0.8g3.7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g18g7.3kcal1.7g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5g3.2kcal0.2g0g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g13g52kcal10.2g0.9g0.7g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.5g0.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.6g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)7.5g26kcal1g4.2g0.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g376kcal34.6g12.6g22.4g1.8g
Valittu annoskoko84g188kcal17.3g6.3g11.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g94kcal8.7g3.2g5.6g0.5g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.5g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915