Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g31g41kcal6.6g0g2.2g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)31g22kcal3.8g0.9g0.3g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g16g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g2.3g8.9kcal0g2.2g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g184kcal21.4g8.4g8.4g0.4g
Valittu annoskoko84g92kcal10.7g4.2g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g46kcal5.4g2.1g2.1g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.8g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958