Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 19g23kcal4g0g0.8g0g
Sipuli 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Paprika punainen 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g119kcal9.4g8.4g5g0.8g
Valittu annoskoko84g60kcal4.7g4.2g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna42g30kcal2.4g2.1g1.3g0.2g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236