Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)7g18kcal1.3g0.2g1.3g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g34g37kcal6.8g0g1.7g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g10g2kcal0.2g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi vähäsuolainen 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g19g8.1kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g163kcal17.2g3.8g8.8g0.4g
Valittu annoskoko84g82kcal8.6g1.9g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g41kcal4.3g1g2.2g0.1g
Arvot/100g100g97kcal10.3g2.3g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848