Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 23g6.9kcal0.1g1.2g0g0.4g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix8.4g7.6kcal0.1g1.8g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.7g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g111kcal8g9.6g4g1.2g
Valittu annoskoko84g56kcal4g4.8g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g28kcal2g2.4g1g0.3g
Arvot/100g100g66kcal4.8g5.7g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160