Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita31g100kcal3.1g20.3g0.6g4.1g
Vehnäjauho, sunnuntai20g71kcal2.4g14.4g0.4g0.6g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 25g7.5kcal0.7g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g438kcal12.6g75.6g9g9.4g
Valittu annoskoko84g219kcal6.3g37.8g4.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna42g110kcal3.2g18.9g2.3g2.4g
Arvot/100g100g261kcal7.5g45.1g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760