Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk15g4kcal0.1g0.8g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Paprika punainen 6.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g15g26kcal2.9g0g1.5g0g
Ketsuppi, Heinz1.9g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g93kcal6.8g8g3.2g1.4g
Valittu annoskoko84g46kcal3.4g4g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna42g23kcal1.7g2g0.8g0.4g
Arvot/100g100g55kcal4g4.8g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019