Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)21g44kcal5.1g0g2.7g0g
Ruohosipuli 2.8g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale11g36kcal2.3g0g2.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g35g24kcal0.6g5.2g0g0g
Ruokakerma Valio 5%14g8.5kcal0.2g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g227kcal16.4g11.2g12.2g0.2g
Valittu annoskoko84g113kcal8.2g5.6g6.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna42g57kcal4.1g2.8g3.1g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.8g6.7g7.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576