Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona12g8.4kcal1.5g0.5g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl6.2g23kcal1.8g0g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.2g6.6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g1.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.8g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Pirkka3.4g3.6kcal0g0.8g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.9g1.8kcal0g0.4g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Emmental juustoraaste, lidl10g35kcal2.8g0g2.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g279kcal24.4g7.6g16.2g2.6g
Valittu annoskoko84g140kcal12.2g3.8g8.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna42g70kcal6.1g1.9g4.1g0.7g
Arvot/100g100g166kcal14.5g4.5g9.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114