Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 16g144kcal0g0g16.2g0g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g250g288kcal55g0g6.2g0g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.2g0.5g4.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 8.8g6.1kcal0.1g1g0.1g0.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%96g154kcal2.6g2.6g14.4g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 84g17kcal0.6g2.5g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g1439kcal122.6g50.6g75.4g17.2g
Valittu annoskoko830g719kcal61.3g25.3g37.7g8.6g
Annoskoko puolitettuna415g360kcal30.7g12.7g18.9g4.3g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368