Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 161g123kcal3g25g0.3g1.6g
Lanttu 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 11g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.1g8.7kcal0.6g0.2g0.6g0g
Nakki,popsi grillinakki171g443kcal20.5g9.6g35.9g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g1182kcal49.4g74.6g73.8g5.8g
Valittu annoskoko830g591kcal24.7g37.3g36.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna415g296kcal12.4g18.7g18.5g1.5g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754