Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 333g253kcal6.3g51.6g0.7g3.3g
Rasvaton maito viro (Alma)92g30kcal3.1g4.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 217g743kcal22.1g151.7g2.6g7.6g
Ohrajauho 92g300kcal7.6g59g1.8g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g2916kcal101.2g533.8g29g35.8g
Valittu annoskoko830g1458kcal50.6g266.9g14.5g17.9g
Annoskoko puolitettuna415g729kcal25.3g133.5g7.3g9g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369