Kreikkalainen kalavuoka

Tän ei ole tarkoitus olla mikään Pirkka-mainos, mut nää tuotteet nyt vaan sattuu olemaan Pirkkaa :)

3 pkt Pirkka kahden kalan kuutiota pakasteena
300 g tuoretta tai pakaste parsakaalia
1 prk Pirkka fetajuustokuutiota öljyssä (öljy valutettu pois)
2 prk Valio ruokakerma 5%

aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja

tuore parsakaali kannattaa esikypsentää keittämällä ensin, samalla voi pelkät kalakuutiot laittaa lämpenevään uuniin sulamaan.

Kun parsakaali on kypsentynyt sopivaksi, niin lisätään muut aineet vuokaan ja kypsennetään n. 200 asteisessa uunissa n. 35 min tai niin kauan että pinta on kauniin ruskea.

Tarjoillaan täysjyväriisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Elviira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g3600g3600kcal684g0g79.2g0g
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka)1500g4050kcal270g30g315g0g
Parsakaali, tuore, 257g1200g360kcal55.2g24g3.6g19.2g
Ruokakerma Valio 5%1600g960kcal19.2g44.8g80g0g
Aurinkokuivatut tomaatit ilman öljyä200g362kcal5.4g24g14g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)200g238kcal1.8g8.8g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16600g19140kcal2071.2g263.2g1035.6g38.4g
Valittu annoskoko8300g9570kcal1035.6g131.6g517.8g19.2g
Annoskoko puolitettuna4150g4785kcal517.8g65.8g258.9g9.6g
Arvot/100g100g115kcal12.5g1.6g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138905