Kanapasta, oliiveilla ja fetalla.

Hyvää ja terveellistä.

Rasvat on tossa kaaviossa vähän tapissa ja sitä voikin pikkusen käyttää vähemmän.

Paloittele kaikki ainekset valmiiksi.

Kasviksia ei kannata pilkkoa millin palasiksi, vaan jätä ne reilun kokoisiksi paloiksi!

Keitä vesi ja laita pasta kiehumaan.

Laita öljyä wokkipannuun tai kasariin.

Itse suosin wokkia.

Kuullota sipulit nopeasti (15.sek) ja kaada kanat sekaan.

Ruskista kanaa muutama minuutti.

Mausta kana suolalla ja pippurilla, maun mukaan.

Kaada pannulle tomaatit sekä paprikat.

Sekoita ja anna kypsentyä pari minuuttia.

Tässä vaiheessa ruokaa voi maustaa vielä tarvittaessa puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Lisää paseerattu tomaatti.

Valuta pastasta vesi ja kaada pastat pannulle muiden aineksien sekaan.

Anna ruuan kiehua muutama minuutti, jonka jälkeen lisää oliivit sekä feta.

Mausta ruoka yrteillä, kuten oregano tai basilika.

Lisää lopuksi loraus oliiviöljyä.

Anna ruuan vetäytyä hetki ja eikun syömää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 346 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)1600g1760kcal368g0g33.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1000g200kcal6g38g3g14g
Paprika, punainen680g175kcal6.1g31.3g2.7g13.6g
Sipuli 560g169kcal7g26.9g1.1g9.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2000g600kcal20g120g4g20g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g764g840kcal137.5g15.3g22.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow320g576kcal1.9g18.2g54.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g1140g4104kcal136.8g855g17.1g39.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl120g1080kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16608g21169kcal1366.6g2209.4g757.6g194g
Valittu annoskoko8304g10585kcal683.3g1104.7g378.8g97g
Annoskoko puolitettuna4152g5292kcal341.7g552.4g189.4g48.5g
Arvot/100g100g128kcal8.2g13.3g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134557