Kruunuvihannesjuustopaistos

1 pss (250 g) kruunuvihanneksia
26 g voita
64 g koskenlaskijaa

hauduta ensin voissa 5-10 min vihanneksia.

Kun ne alkavat olla pehmeitä, ala paistamaan niitä ja lisää koskenlaskijaa joukkoon ja anna vielä paistua kunnes ovat pehmeitä ja vähän paistuneen näköisiä.

Herkullinen perunan korvike karppaajalle.

Tarjoa lihan tai kalan kera, myös munakkaan kera käy. Vain mielikuvitus on rajana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kruunusekoitus, apetit6017g1324kcal102.3g186.5g12g132.4g
Voi vähäsuolainen 626g4540kcal7.4g2.5g508.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1541g4313kcal292.7g0.5g338.9g0g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16608g20354kcal804.8g379g1719.4g264.8g
Valittu annoskoko8304g10177kcal402.4g189.5g859.7g132.4g
Annoskoko puolitettuna4152g5088kcal201.2g94.8g429.9g66.2g
Arvot/100g100g123kcal4.8g2.3g10.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137907