Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g600g3484kcal131.3g119.3g303.4g0g
Voi 60% rasvaa 420g2287kcal3.7g2.1g255.9g0g
Liivatelehti, gelatiini2398g8370kcal2052.9g0g2.4g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g90g1.2kcal0.3g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa600g3358kcal48g221.8g251.8g71.9g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g600g3070kcal53.4g175.1g239.8g35.4g
Philadelphia tuorejuusto 200g1199g3058kcal70.7g38.4g286.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka600g2242kcal7.2g551.6g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1799g6475kcal36g48.6g683.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16608g64689kcal4807g2313.8g4046.8g214.6g
Valittu annoskoko8304g32344kcal2403.5g1156.9g2023.4g107.3g
Annoskoko puolitettuna4152g16172kcal1201.8g578.5g1011.7g53.7g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190