Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1796g395kcal18g80.8g0g35.9g
Tonnikala öljyssä 1017g1931kcal275.9g0g91.6g0g
Kesäkurpitsa2155g366kcal8.6g53.9g12.9g15.1g
Sipuli (kuorittu)838g226kcal10.9g40.2g1.7g14.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Rypsiöljy 242g2144kcal0g0g242.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2214g775kcal22.1g150.6g11.1g31g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16608g11761kcal677.6g664.6g720g194g
Valittu annoskoko8304g5881kcal338.8g332.3g360g97g
Annoskoko puolitettuna4152g2940kcal169.4g166.2g180g48.5g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741