Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g374g1195kcal85.9g198g5.6g0g
Mung-papu, gogreen374g1296kcal89.7g233.9g4.1g60.9g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g374g1195kcal85.9g194.3g5.6g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g1067g1313kcal32g277.5g8.5g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1067g566kcal60.8g56.6g10.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1201g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Paprika, punainen1601g412kcal14.4g73.6g6.4g32g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g107g21kcal0g6.9g0g0g
Ruokosokeri53g218kcal0g53.3g0g0g
Oliiviöljy 160g1416kcal0g0g160.1g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g240g60kcal1g20.2g0.2g1g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Inkivääri, tuore, silputtu43g34kcal0.8g7.6g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 1601g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16608g16193kcal779g2373g408.4g232.2g
Valittu annoskoko8304g8096kcal389.5g1186.5g204.2g116.1g
Annoskoko puolitettuna4152g4048kcal194.8g593.3g102.1g58.1g
Arvot/100g100g98kcal4.7g14.3g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060